Terimakasih Atas Kunjungan Anda di Blog Sederhana Saya Ini my task: Yen Ing Tawang Ana Lintang - Waldjinah

Sabtu, 19 Mei 2012

Yen Ing Tawang Ana Lintang - Waldjinah


Yen ing tawang ono lintang, cah ayu
aku ngenteni tekamu
Marang mego ing angkoso, nimas…
Sun takokke pawartamu

Janji janji aku eling, cah ayu…
Sumedot rasa ning ati
Lintang lintang ngiwi iwi, nimas..
Ngenteni mbulan ndadari

Reff: Dek sakmono janjimu disekseni
Mego kartiko kairing
Roso tresno asih

Yen ing tawang ana lintang, cah ayu
Rungokno tangis ing ati
Ginarung swaraning ratri, nimas..
Tresnaku sundul wiyati

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar

Sabtu, 19 Mei 2012

Yen Ing Tawang Ana Lintang - Waldjinah


Yen ing tawang ono lintang, cah ayu
aku ngenteni tekamu
Marang mego ing angkoso, nimas…
Sun takokke pawartamu

Janji janji aku eling, cah ayu…
Sumedot rasa ning ati
Lintang lintang ngiwi iwi, nimas..
Ngenteni mbulan ndadari

Reff: Dek sakmono janjimu disekseni
Mego kartiko kairing
Roso tresno asih

Yen ing tawang ana lintang, cah ayu
Rungokno tangis ing ati
Ginarung swaraning ratri, nimas..
Tresnaku sundul wiyati

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar