Terimakasih Atas Kunjungan Anda di Blog Sederhana Saya Ini my task: Sewu Kutha - Didi Kempot

Sabtu, 19 Mei 2012

Sewu Kutha - Didi Kempot


Sewo Kuto Uwis Tak Liwati
Sewu Ati Tak Takoni
Nanging Kabeh
Podo Rangerteni
Lungamu Neng Endi
Pirang Tahun Aku Nggoleki
Seprene Durung Biso Nemoni

Wis Tak Coba
Nglaliake Jenengmu
Soko Atiku
Sak Tenane Aku Ra Ngapusi
Isih Tresno Sliramu

Umpamane Kowe Uwis Mulyo
Lilo Aku Lilo
Yo Mung Siji Dadi Panyuwunku
Aku Pengin Ketemu
Sanajan Sak Kedeping Moto
Kanggo Tombo Kangen Jroning Dodo

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar

Sabtu, 19 Mei 2012

Sewu Kutha - Didi Kempot


Sewo Kuto Uwis Tak Liwati
Sewu Ati Tak Takoni
Nanging Kabeh
Podo Rangerteni
Lungamu Neng Endi
Pirang Tahun Aku Nggoleki
Seprene Durung Biso Nemoni

Wis Tak Coba
Nglaliake Jenengmu
Soko Atiku
Sak Tenane Aku Ra Ngapusi
Isih Tresno Sliramu

Umpamane Kowe Uwis Mulyo
Lilo Aku Lilo
Yo Mung Siji Dadi Panyuwunku
Aku Pengin Ketemu
Sanajan Sak Kedeping Moto
Kanggo Tombo Kangen Jroning Dodo

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar