Terimakasih Atas Kunjungan Anda di Blog Sederhana Saya Ini my task: Prau Layar - Waljdinah

Sabtu, 19 Mei 2012

Prau Layar - Waljdinah


Yo konco ning nggisik gembiro

Alerap lerap banyune segoro



Angliyak numpak prau layar

Ing dino minggu keh pariwisoto



Galo praune wis nengah

Byak byuk byak banyu binelah

Ora jemu jemu karo mesem ngguyu

Ngilangake roso lungkrah lesu



Adik njawil mas

Jebul wis sore

Witing kalopo katon ngawe awe

Prayogane becik balik wae

Dene sesuk esuk

Tumandang nyambut gawe

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar

Sabtu, 19 Mei 2012

Prau Layar - Waljdinah


Yo konco ning nggisik gembiro

Alerap lerap banyune segoro



Angliyak numpak prau layar

Ing dino minggu keh pariwisoto



Galo praune wis nengah

Byak byuk byak banyu binelah

Ora jemu jemu karo mesem ngguyu

Ngilangake roso lungkrah lesu



Adik njawil mas

Jebul wis sore

Witing kalopo katon ngawe awe

Prayogane becik balik wae

Dene sesuk esuk

Tumandang nyambut gawe

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar