Terimakasih Atas Kunjungan Anda di Blog Sederhana Saya Ini my task: Stasiun Balapan

Sabtu, 19 Mei 2012

Stasiun Balapan


Ning setasiun Balapan
Kuta Solo sing dadi kenangan
Kowe karo aku naliko
Ngeterke lungamu
Ning setasiun belapan
Rasane kaya wong kelangan
Kowe ningal aku ra krasa
Netes eloh ning pipiku

Da ………dada sayanga
Da ………slamat jalan

Janji lungo mung sedelok
Jare sewulan ra ono
Pamitmu naliko smono
Ning setasiun balapan Solo

Jare lungo mung sedelok
Malah tanpo kirim warta
Lali opo pancen ngali
Yen eling mbok enggal Bali
Ning setasiun Belapan kuta Solo
sing dadi kenengan

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar

Sabtu, 19 Mei 2012

Stasiun Balapan


Ning setasiun Balapan
Kuta Solo sing dadi kenangan
Kowe karo aku naliko
Ngeterke lungamu
Ning setasiun belapan
Rasane kaya wong kelangan
Kowe ningal aku ra krasa
Netes eloh ning pipiku

Da ………dada sayanga
Da ………slamat jalan

Janji lungo mung sedelok
Jare sewulan ra ono
Pamitmu naliko smono
Ning setasiun balapan Solo

Jare lungo mung sedelok
Malah tanpo kirim warta
Lali opo pancen ngali
Yen eling mbok enggal Bali
Ning setasiun Belapan kuta Solo
sing dadi kenengan

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar